Turning Bricks into Brands

Marktleider in
vastgoedcommunicatie

Hooox is de Belgische marktleider in vastgoedcommunicatie en vastgoedmarketing. We helpen vastgoedontwikkelaars met corporate communicatie en projectcommunicatie. En vooral met het bereiken van hun ambities: kopers overtuigen, buurtbewoners betrekken, aanbestedende overheden warm maken of nog PPS wedstrijden winnen.

Van advies
tot realisatie

We nemen uw gehele communicatie voor onze rekening, van advies tot realisatie: creatie van een sprekende brochure, opmaak van een slim mediaplan, coaching van verkoopteams, versterken van persrelaties, organisatie van buurtbewonersvergaderingen, … Alles om onze slogan waar te maken: turning bricks into brands.

Meer dan 100
communicatiecampagnes

Sinds 2007 realiseerden we meer dan 100 communicatiecampagnes voor residentiële projecten, kantoorgebouwen, retailontwikkelingen en logistieke bouwwerken. We realiseerden zelfs communicatieopdrachten voor scholen, ziekenhuizen en voetbalstadions.

 


In the spotlight

  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O
  • hooox - Euro Immo Star - W2O

Euro Immo Star – W2O

W2O is een nieuwe stedelijke ontwikkeling van Euro Immo Star die van start gaat in Wetteren. Dit project maakt deel uit van het stadsinitiatief Wetteren aan de Schelde dat als doel heeft om de boorden van de Schelde een nieuwe dynamiek in te blazen. Begin juni zijn de sloopwerken gestart, gevolgd door de bouw van …

Lees meer


Recent projectsWant to stay up to date?

Follow us


Newsletter

Want to know whats going on? Don’t want to miss a thing real estate? Sign up for our newsletter and we’ll keep you posted.


SCOOOP.BE

Scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

Visit scooop


Recent Blog posts

Social media: Getuigenis van Nacarat Belgium

Parc Schlumberger: Om dit project bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken, was NACARAT Belgium op zoek naar een snel en efficiënt communicatiemiddel.

Lees meer »

Vastgoedprojecten succesvol adverteren op Facebook in 4 fases

Facebook is zonder twijfel een van de meest dominante social media netwerken. Het is dan ook een goed idee om naast traditioneel adverteren en SEA…

Lees meer »

Hoe bereikt u kopers tijdens de zomer?

De zomer is er eindelijk. Maar vooraleer uw koffers te pakken wil u misschien meer te weten over onze speciale “Summer pack”. De zomer is…

Lees meer »


How to find us?